Eerste trailer voor Vikings spin-off Vikings Valhalla

Tijdens het Tudum-evenement van Netflix op zaterdag werd de eerste trailer van de langverwachte Vikings: Valhalla getoond. Nu is hun tijd gekomen om geschiedenis te schrijven. Er breekt een nieuw tijdperk met nieuwe krijgers aan in Vikings: Valhalla, te zien op Netflix in 2022. Bekijk de trailer hieronder.

Vikings Valhalla trailer

Vikings: Valhalla is een spin-off van History’s Vikings en speelt zich een eeuw na de originele serie af, terwijl het de verhalen vertelt van enkele van de bekendste Noormannen in de geschiedenis, zoals Leif Erickson, Freydis, Harald Harada en William the Conqueror. In Vikings: Valhalla zullen Laura Berlin, Sam Corlett, Bradley Freegard, Frida Gustavsson en Caroline Henderson de hoofdrol spelen. De serie wordt geschreven en geproduceerd door Jeb Stuart (Die Hard).

Vikings-maker Michael Hirst zal ook terugkeren voor de serie, die wordt geschreven en geproduceerd door Jeb Stuart (Die Hard). Channing Dungey, vice-president van originele series voor Netflix, zei in een verklaring in 2019:

“Vikings: Valhalla promises to be everything that fans love about the franchise: heart-pounding, unstoppable action rooted in rich characters and dramatic storytelling that shines the light on family, loyalty and power. We are thrilled to bring the next iteration of the Vikings saga to life with Michael Hirst, Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan and MGM Television.”VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter