Eerste trailer voor Warcraft film online

Nadat eerder deze week een teaser voor de Warcraft film uitkwam, is nu  de volledige trailer van Warcraft: The Beginning online gekomen. Het project is een verfilming van het gelijknamige videospel. De trailer is hieronder te bekijken.

Warcraft film trailer

Het vredige domein Azeroth staat op het punt oorlog te voeren, als zijn beschaving tegenover een geducht ras van indringers komt te staan: Orc strijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als zich een portaal opent om de twee werelden aan elkaar te verbinden, staat het ene leger tegenover vernietiging en het andere tegenover uitsterven. Van beide kanten staan twee helden op het punt het tegen elkaar op te nemen.

De cast bestaat uit Ben Foster, Clancy Brown, Daniel Wu, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell, Travis Fimmel, Ben Schnetzer, Ruth Negga, Robert Kazinsky, Anna Galvin.

De film wordt geregisseerd door Duncan Jones (Source Code). Het scenario is geschreven door Chris Metzen. De film is gebaseerd op de Warcraft-games en afgeleide producten. Het verhaal vertelt hoe de strijd tussen de mensen en orks in de franchise ontstond.

Geproduceerd door Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner en Stuart Fenegan. Jillian Share, Brent O’Connor, Michael Morhaime en Paul Sams zijn de executive producers. Rob Pardo, Chris Metzen, Nick Carpenter en Rebecca Steel Roven de co-producenten.

Warcraft: The Beginning draait vanaf 26 mei 2016 in de Nederlandse bioscopen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter