Eerste trailer What Men Want met Taraji P. Henson

Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor What Men Want, een komedie geïnspireerd door Nancy Meyers’ What Women Want. Bekijk de trailer hieronder. In de hoofdrol zien we Taraji P. Henson.

In What Women Want speelde Mel Gibson de rol van een chauvinistische marketing-expert die na een ongeluk plots de gave heeft om te horen wat vrouwen denken. De film van regisseuse Nancy Meyers wist met een budget van $70 miljoen het vijfvoudige op te halen aan de kassa.

In What Men Want zijn de rollen dus omgedraaid. Ali Davis (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportmakelaar die constant wordt uitgebazuind door haar mannelijke collega’s. Wanneer Ali wordt opgegeven voor een welverdiende promotie, vraagt ​​ze zich af wat ze nog meer moet doen om in een mannenwereld te slagen … totdat ze het vermogen krijgt om de gedachten van mannen te horen! Met haar hernieuwde kracht lijkt Ali haar collega’s te slim af te zijn terwijl ze racet om de volgende basketbalsuperstar te tekenen, maar alles wat ze moet doen om haar zin te krijgen zal haar relatie met haar beste vrienden en een potentieel nieuwe liefde (Aldis Hodge) op de proef stellen.

What Men Want wordt geregisseerd door Adam Shankman. Het scenario is geschreven door Nancy Meyers. Naast Henson zijn er rollen voor Wendi McLendon-CoveyMax GreenfieldAldis Hodge, Phoebe Robinson, Tamala Jones, Tracy Morgan en Jason Jones.

What Men Want draait vanaf 31 januari 2019 in de Nederlandse bioscopen.