Eerste vijf seizoenen Black-ish in juli op Videoland

De eerste vijf seizoenen van de sitcom Black-ish zullen op 6 juli op Videoland verschijnen. De serie heeft in totaal zes seizoenen en er komt een zevende aan. De sitcom volgt de welgestelde Andre Johnson (Anthony Anderson), die zijn in een voornamelijk witte buurt opgroeiende kinderen toch iets van de zwarte cultuur probeert bij te brengen. Tracee Ellis Ross speelt zijn vrouw en Laurence Fishburne is te zien als zijn vader.

In juli stelt Videoland de eerste vijf seizoenen van Black-ish beschikbaar. Andre ‘Dre’ Johnson heeft een geweldige baan, een beeldschone vrouw, vier kinderen en een prachtig huis in de buitenwijken. Maar is dit Afro-Amerikaanse gezin door al hun succes niet een beetje te goed geïntegreerd? Met behulp van zijn vader probeert Dre weer wat culturele identiteit terug te brengen in zijn familie. Hij wil weer terug naar zijn roots, maar dat alles met een positieve blik op de toekomst.

Kenya Barris (#BlackAF) bedacht Black-ish en werd voor het eerst uitgezonden op 24 september 2014 op ABC. De serie heeft ook twee spinoffs, Grown-ish en Mixed-ish.

De hoofdrollen worden gespeeld door Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin, Laurence Fishburne, Jeff Meacham, Jenifer Lewis, Peter Mackenzie, Deon Cole.

Black-ish seizoen 1 t/m 5 verschijnt op 6 juli bij Videoland.