Elementary seizoen 6 vanaf 3 februari te zien op Net5

Elementary seizoen 6 zal vanaf 3 februari te zien op Net5. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Elementary seizoen 6 op Net5

Zou de legendarische Sherlock Holmes het verlies van zijn unieke deductieve vaardigheden wel aankunnen? In het zesde seizoen van Elementary moet de befaamde detective Sherlock (Jonny Lee Miller) de proef op de som nemen na de vernietigende diagnose van postcommotioneel syndroom, een stoornis met fysische en cognitieve symptomen zoals… geheugenverlies. Zijn carrière, roeping en nuchterheid staan allemaal op de helling en hij moet meer dan ooit een beroep doen op zijn standvastige partner Dr. Joan Watson (Lucy Liu). Samen blijven ze de meest verbijsterende misdaden en raadselachtige zaken van de NYPD ontrafelen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, John Noble, Nelsan Ellis, Desmond Harrington, James Frain.

De serie is gebaseerd op de klassiekere reeks over Sherlock Holmes van Sir Arthur Conan Doyle. Robert Doherty bewerkte het tot een tv-serie.

Elementary is een misdaadserie die op 27 september 2012 in première ging bij CBS. Op 17 december 2018 werd aangekondigd dat de serie na het zevende seizoen zou eindigen. Het zevende en laatste seizoen ging in première op 23 mei 2019 en eindigde op 15 augustus 2019.

Elementary seizoen 6 zal vanaf 3 februari om 22.25te zien op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter