Élite krijgt derde seizoen van Netflix

Een maand na de première van het tweede seizoen van Élite in september, heeft Netflix hun Spaanse tienerdramaserie officieel vernieuwd voor een derde seizoen. Deze zal ergens volgend jaar beschikbaar zijn. Het nieuws kwam met een aankondigingsvideo, waaruit bleek dat Leïti Sène en Sergio Momo zich in het volgende seizoen bij de cast zullen voegen. Bekijk de video hieronder!

In Élite mogen drie doodnormale kinderen naar één van de meest exclusieve scholen van Spanje: Las Encinas. Een aardbeving heeft hun eigen school verwoest, dus moeten ze verplicht naar de school waar de high class van Spanje zijn kinderen naartoe stuurt. Eenmaal daar begint een strijd tussen de rijke kids en de drie nieuwelingen die eindigt met een moord. Maar wie heeft de moord gepleegd?

Hoofdrollen worden gespeeld door Miguel Herrán, Jaime Lorente, Itzan Escamilla, Miguel Bernardea, Arón Piper, Danna Paola, María Pedraza, Jaime Lorente, Álvaro Rico, Mina El Hammani, Ester Expósito, Omar Ayuso.

Élite is bedacht door Darío Madrona en Carlos Montero, die beiden samen de serie hebben geschreven. Ramón Salazar en Dani de la Orden dienden als regisseur van de serie.