Elizabeth Banks op de poster van Walk of Shame

Focus World heeft de eerste poster vrijgegeven van de komedie Walk of Shame. Bekijk deze hieronder. Kom morgen terug naar de site voor de eerste trailer. In Walk of Shame komt de droom van een verslaggeefster, om nieuws-anchor te worden, in het gevaar als haar one-night stand haar in Los Angeles achterlaat zonder telefoon, auto, identiteitsbewijs of geld, en slechts acht uur om naar het belangrijkste sollicitatiegesprek van haar leven te gaan.

Walk of Shame

Walk of Shame

Meghan Miles is een verslaggeefster die ervan droomt om nieuwslezeres te worden. Deze droom komt echter in gevaar wanneer ze na een onenightstand in het centrum van Los Angeles terechtkomt, zonder telefoon, auto, identiteitskaart of geld. Bovendien heeft ze slechts 8 uur de tijd om het belangrijkste sollicitatiegesprek van haar leven te halen.

De hoofdrollen zijn voor Elizabeth Banks, James Marsden, Ethan Suplee, Gillian Jacobs, Oliver Hudson en Sarah Wright.

De film wordt geregisseerd door Steven Brill op basis van een scenario door Brill.

Walk of Shame draait vanaf 12 juni 2014 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter