Ellie Lust te zien als slechterik in familiefilm

Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust heeft een rol in een film te pakken. Volgens bronnen zal ze te zien zijn in de familiefilm BOEIEN! van regisseur Bob Wilbers (De Mees Kees serie).

Veel mensen kennen Ellie Lust als politie recheceur en televisiepersoonlijkheid, maar onlangs heeft ze ook aan een speelfilm mee gedaan. Het gaat hier om BOEIEN!, een familiefilm welke zich afspeelt op een cruiseschip dat ‘Rederij De Romantiek’ heet. Hier doen Kapitein Hartman en zijn assistente Jitske hun best om zoveel mogelijk passagiers aan de liefde te helpen. Dit doen ze door een zogeheten trouwwedstrijd te organiseren.

Ellie Lust in de film BOEIEN!

Lust speelt blijkbaar het hoofd van de beveiliging van het cruiseschip en probeert vanuit deze positie kostbare spullen van passagiers te stelen. Een recent bericht via Instagram wijst erop dat de opnames al gereed zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellie Lust (@lustellie)

Naast Ellie Lust heeft de film rollen voor Edwin Jonker, Juvat Westendorp, Cees Geel, Sarah Chronis (Zwaar Verliefd), Filip Bolluyt en Ferdi Stofmeel (De Beentjes van SintHildegard).

De bedoeling is dat de BOEIEN! film vanaf 28 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter