Emilie de Ravin komt naar Dutch Comic Con 2018

Emilie de Ravin, Belle in Once Upon a Time komt naar Dutch Comic Con 2018! De Australische actrice Emilie de Ravin begon haar acteercarrière door te studeren aan het Australische National Institute of Dramatic Art. Haar eerste grote rol was een terugkerend onderdeel in de Beastmasters series-reeks als de Forest Demon Curupira. Ze werd meer en meer bekend na een paar opmerkelijke rollen in wereldwijd uitgezonden series als CSI: Miami, The Handler en Roswell. In Roswell portretteerde ze de buitenaards-menselijke hybride Tess Harding. Ze was 18 jaar oud toen ze werd gekozen voor deze rol.

Ze speelde ook de rol van Claire in de legendarische en Emmy-bekroonde ABC-serie Lost. Tegenwoordig is ze waarschijnlijk het meest bekend voor haar rol als Belle in Once Upon a Time.

Op filmgebied heeft De Ravin haar talenten laten zien in een breed scala aan films, zoals de 2006 remake van de horrorfilm The Hills Have Eyes. Meer recent speelde ze de geliefde van Robert Pattinson in de romantische film Remember Me. Evenals speelde zij in de drama’s Public Enemies and The Submarine Kid en nog veel meer.

Emilie de Ravin

Kom haar ontmoeten op Dutch Comic Con 2018 en ga met haar op de foto! Klik hier voor meer informatie.