Emily Blunt in Into the Woods?

Volgens The Hollywood Reporter, is Emily Blunt in gesprek om zich te voegen bij de cast van Walt Disney Pictures‘s filmadaptatie van Stephen Sondheim’s musical Into the Woods. Blunt zou de bakkersvrouw gaan spelen.

Emily Blunt zou zich voegen bij namen als Meryl Streep en Johnny Depp. Volgens vele bronnen zou James Corden, officieel de bakker gaan spelen. En gister lieten we al weten dat Jake Gyllenhaal en Chris Pine in onderhandelingen zijn om Cinderella’s prince en Rapunzel’s prince te spelen.

Into the Woods is een combinatie van de bekende sprookjes van Assepoester, Raponsje, Sjaak en de Bonenstaak en het verhaal van de Bakker en zijn vrouw die wanhopig naar een kind verlangen. Helaas zijn de Bakker en zijn vrouw door een heks vervloekt zodat ze geen kinderen kunnen krijgen. Ze moeten verschillende proeven doorstaan om de vloek op te heffen. Zo moeten ze de heks een koe bezorgen die zo wit als melk is, een kap die zo rood als bloed is, haar dat zo geel als maïs is en een muiltje dat zo zuiver als goud is.

Rob Marshall (Chicago, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) regisseert de film, welke gebaseerd is op de Tony-winning musical door James Lapine en legendarische componist Stephen Sondheim. Into the Woods wordt geproduceerd door Marshall, John DeLuca, Marc Platt en Callum McDougall. De film is vanaf 29 januari 2015 te zien in de Nederlandse bioscoop.