Emma Roberts in Spider-Man spin-off Madame Web

Actrice Emma Roberts is in beeld voor de aankomende Spider-Man spin-off Madame Web. Dat melden verschillende bronnen, waaronder Deadline.

Sony heeft al een tijdje plannen voor een film met Madame Web, een personage vanuit de Spider-Man comics. In de afgelopen periode werden namen als Sydney Sweeney (Euphoria), Dakota Johnson (The Peanut Butter Falcon), Celeste O’Connor, Tahar Rahim en Isabela Merced aan het project gekoppeld.

De nieuwste toevoeging aan de cast is Emma Roberts, bekend van onder andere We’re the Millers. Het is nog niet bekend welke rol ze in de Madame Web film gaat spelen.

Emma Roberts in Madame Web

Emma Roberts kreeg destijds erkenning voor haar hoofdrol als Addie Singer in de Nickelodeon-tv-sitcom Unfabulous welke liep van 2004 tot 2007. Voor deze reeks bracht ze in 2005 ook haar debuutalbum Unfabulous and More uit. Ze verscheen vervolgens in een aantal films, waaronder Hotel for Dogs,  Aquamarine,  Nancy Drew en The Art of Getting By.

Naast actrice is Roberts is ook actief als producent. Zo was ze betrokken bij Netflix serie First Kill.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter