Emma Thompson keert terug als Agent O in Men in Black spin-off

The Hollywood Reporter meldt dat Academy Award winnaar Emma Thompson (Sense and Sensibility, Howards End) terug zal keren in de rol van Agent O in de aankomende Men in Black spin-off van Sony. Thompson zal te zien zijn naast Chris Hemsworth (Avengers: Infinity War, Thor: Ragnarok) en Tessa Thompson (Westworld, Thor: Ragnarok).

Agent O is het hoofd van de organisatie Men in Black en werd door Thompson gespeeld in Men in Black 3. De jongere versie van haar personage werd gespeeld door Alice Eve.

Andere rollen in de Men in Black spin-off zijn er voor Liam Neeson (Taken serie), Kumail Nanjiani (Silicon Valley, The Big Sick) en Rafe Spall (The Big Short, Jurassic World: Fallen Kingdom). Plotdetails voor de nieuwe Men in Black film zijn schaars, maar de film zou zich in Londen afspelen en gaan over een “nieuwe combinatie” van personages en is meer een ensemblefilm dan een duo zoals de eerste drie films.

De nog titelloze Men in Black film wordt geregisseerd door F. Gary Gray en zal geen rollen hebben voor Will Smith of Tommy Lee Jones, maar zal de rest van de wereld verkennen die te zien was in de originele trilogie. Het scenario is afkomstig van Iron Man schrijvers Art Marcum en Matt Holloway. De vierde Men in Black staat gepland voor 20 juni 2019.