Emma Watson wil een Beauty and the Beast sequel

Walt Disney PicturesBeauty and the Beast heeft inmiddels al meer dan $1.1 miljard opgebracht. De film is een groot succes voor de studio. Hoofdrolspeelster Emma Watson heeft nu laten weten dat ze graag een sequel ziet. Tijdens een interview met Access Hollywood zei Watson:

“I always thought that Belle would become a teacher and she would run the library in the castle and open it up to the village. This was where I was going.”

In onderstaande video kun je het gehele gesprek bekijken.

Beauty and the Beast vertelt het verhaal van Belle, een mooie, jonge onafhankelijke vrouw, die wordt gevangen genomen door een beest in zijn kasteel. Ondanks een beangstigend gevoel van onzekerheid over wat haar te wachten staat raakt ze bevriend met het betoverde personeel in het kasteel. Ze leert verder te kijken dan de afschuwelijke buitenkant van het beest en ontdekt de vriendelijke ziel van een prins die binnen in hem schuilt.

Emma Watson en Dan Stevens zijn te zien zijn als Belle en het Beest. Daarnaast speelt Luke Evans Gaston en Josh Gad Lefou. Emma Thompson speelt Mrs. Potts en Kevin Kline Belle’s vader, Maurice. Ewan McGregor zien we als Lumiere, Ian McKellen speelt Cogsworth, Stanley Tucci zal te zien zijn als Cadenza de piano, Gugu Mbatha-Raw als Plumette, Nathan Mack als Chip en Audra McDonald als Garderobe.

Beauty and the Beast werd geregisseerd door Bill Condon.