Entertainmenthoek Enquête (+ winactie)

Wij met Entertainmenthoek doen iedere dag ons best om jullie van nieuwe artikelen te voorzien. Dit kan film- en serienieuws zijn, maar ook blogs, recensies en alles wat daar tussenin zit. Ook hebben we een kanaal op Youtube waar we regelmatig filmpjes plaatsen. Ondanks dat we regelmatig leuke reacties op onze social media kanalen voorbij zien komen vragen we ons af of het nog beter kan. Vandaar dat we een Entertainmenthoek enquête in elkaar gezet hebben.

Mocht jij even 5-10 minuten over hebben dan zou je ons erg kunnen helpen door de onderstaande vragenlijst in te vullen!

Enquête

Het is overigens geheel anoniem, dus wees niet bang om eerlijk te zijn 😉 Al zouden we het natuurlijk wel fijn vinden als je eventuele kritiek een beetje zou willen onderbouwen. Dat maakt het makkelijker voor ons om er wat mee te doen.

Winactie

Als bedankje voor het invullen van de vragenlijst verloten we een kleine prijs onder de deelnemers. Het gaat hier om iets dat met name filmliefhebbers zullen gaan waarderen. En nee, het is geen bioscoopbon. Ook als de bioscopen dicht zijn heb je er wat aan.

Gezien de enquête anoniem is moet je als volgt meedoen: aan het einde van de vragenlijst komt er ergens een filmtitel in beeld. Het is de bedoeling dat je deze naar ons stuurt via Facebook of info@entertainmenthoek.nl en daarbij aangeeft dat je meedoet met de winactie. (Wat betreft die anonimiteit…als je ons mailt dan weten we natuurlijk dat jij de enquête hebt ingevuld, maar niet wat je precies geantwoord hebt)

We willen je overigens vriendelijk verzoeken om de vragen serieus in te vullen en niet snel door te klikken naar de laatste pagina. De prijs is leuk, maar het valsspelen niet waard 😉 Bovendien zullen we in de toekomst meer prijsvragen kunnen bieden als we onze site verbeterd hebben.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram