Erotische thriller Crush vanaf 29 maart op Netflix

De Erotische thriller Crush, ook bekend onder de titel Shattered, is vanaf 29 maart 2022 te zien op Netflix.De film zou oorspronkelijk in de bioscoop verschijnen, maar zal nu rechtsreeks op de streamer te zien zijn. Bekijk hieronder een trailer.

In de film bouwt een rijke vrijgezel die op een afgelegen plek woont, een band op met een charmante vreemdeling. Maar hun relatie krijgt een afschuwelijke wending.

Crush op Netflix

Chris Decker (Cameron Monaghan) is een rijke investeerder en woont in een geavanceerd huis. Hij ontwierp dit huis zelf in de Hollywood Hills, compleet beschermd tegen de buitenwereld. Zijn leven verandert wanneer hij Sky (Lilly Krug) ontmoet, een knappe actrice die hem uit zijn schulp lokt. De liefde hangt in de lucht… of niet?

De thriller is geregisseerd door de Spaanse filmmaker Luis Prieto. Eerder regisseerde hij Kidnap en de Netflix-serie White Lines. Het scenario is afkomstig van David Loughery.

De hoofdrollen worden gespeeld door Cameron Monaghan, Frank Grillo, Lilly Krug, John Malkovich en Sasha Luss.

De film Crush is vanaf 29 maart 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter