Evan Spiliotopoulos schrijft scenario Bright 2

Evan Spiliotopoulos (Beauty and the Beast, The Huntsman: Winter’s War, Hercules) zal het scenario gaan schrijven voor het vervolg op Netflix‘s Bright. Hij neemt het stokje over van Max Landis, die opstapte nadat hij in conflict raakte met regisseur David Ayer over de creatieve richting van Bright 2.

Bright 2

In een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan leven mensen, orcs, elven en feeën samen. De routine werkavond van twee agenten van verschillende afkomst, de menselijke Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton), verloopt heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen. Wanneer dit in verkeerde handen terechtkomt, zal de toekomst van elke levend wezen niet zeker zijn en dus moeten Ward en Jakoby, zowel hun persoonlijke verschillen als vele vijanden verslaan, om de wereld van de ondergang te redden.

De film ging op 22 december in première op Netflix en werd de best bekeken Netflix-film ooit in de eerste week van release. Daarnaast was het de best bekeken film op Netflix in heel de wereld. Opmerkelijk was het verschil tussen het publiek en critici: laatstgenoemden waren bepaald niet positief, terwijl het publiek dat wel is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Will SmithJoel Edgerton, Lucy Fry, Édgar RamírezNoomi Rapace, Ike Barinholtz.

De film is geregisseerd door David Ayer op basis van een scenario door  Max Landis (Chronicle, American Ultra).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter