Nieuwe trailer voor Pompeii 3D

eOne Benelux heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor regisseur Paul W.S. Anderson‘s (Resident Evil) nieuwe film Pompeii.  Deze kun je hieronder bekijken.

De film vertelt het verhaal van Milo (Harington), een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia (Browning), de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al vergeven is aan een corrupte Romeinse senator (Sutherland) en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius uit dreigt te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en doet hij er alles aan om haar te redden.

Pompeii 3D is een avontuurlijke actiefilm, gebaseerd op de meeste beroemde vulkaanuitbarsting uit de geschiedenis, met in de hoofdrollen Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland, Jared Harris, Carrie-Anne Moss, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica Lucas.

Paul W.S. Anderson regisseert op basis van een scenario door Janet Scott Batchler, Lee Batchler en Michael Robert Johnson.