Explorer: The Last Tepui vanaf 22 april op Disney Plus

Klim naar het onbekende. Ga mee met Alex Honnold en een team van wetenschappers op zoek naar nog niet ontdekte diersoorten in Explorer: The Last Tepui, te streamen vanaf 22 april op Disney Plus. Bekijk hieronder een trailer.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Explorer: The Last Tepui op Disney Plus

Explorer: The Last Tepui op Disney Plus

De Disney Plus Earth Day-special Explorer: The Last Tepui, van National Geographic, volgt elite-klimmer Alex Honnold (Free Solo) en een klimteam van wereldklasse onder leiding van National Geographic Explorer en klimmer Mark Synnott op een slopende missie diep in het Amazone-oerwoud terwijl ze een eerste beklimming van een steile klif van 1000 voet proberen. Hun doel is om de legendarische bioloog en National Geographic Explorer Bruce Means naar de top van een enorm “eiland in de lucht” te brengen dat bekend staat als een tepui. Het team moet eerst kilometers verraderlijk oerwoudgebied trekken om Dr. Means te helpen zijn levenswerk te voltooien en de klifwand af te speuren naar onontdekte diersoorten.

De special van een uur is het nieuwste deel van National Geographic’s langlopende Explorer-serie. Ontdek op Earth Day waarom de tepuis – net als de Galapagos – een schat aan biodiversiteit zijn die het waard is om te beschermen.

Explorer: The Last Tepui is te streamen vanaf 22 april 2022 op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter