Famke Janssen in The Blacklist: Redemption trailer

NBC heeft een eerste trailer vrijgegeven van de aankomende The Blacklist spinoff. Bekijk hieronder de trailer voor The Blacklist: Redemption, een nieuwe serie welke draait om Famke Janssen’s personage Susan “Scottie” Halstead.

The Blacklist: Redemption

In The Blacklist: Redemption werkt undercoverspion Tom Keen (Ryan Eggold) samen met Susan Hargrave, de chef van Grey Matters, een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost die regeringen niet durven aan te raken. Nu werken ze samen om hun unieke vaardigheden in te zetten in een gevaarlijke wereld van criminelen. Tom begint ondertussen zijn eigen geheime missie om meer te ontdekken over zijn schaduwachtige verleden. Terry O’Quinn speelt Howard Hargrave, de oprichter van Halcyon Aegis, het internationale bedrijf waarvoor ze werken.

De serie heeft hoofdrollen voor Famke Janssen, Ryan Eggold, Edi Gathegi en Tawny Cypress.

De nieuwe serie zal de gaten vullen die The Blacklist open laat. Het huidige seizoen van The Blacklist heeft op 23 februari diens mid-season finale, en Redemption zal na de laatste aflevering beginnen. De serie loopt tot 13 april, waarna The Blacklist weer terugkeert vanaf 20 april. Hierdoor kan Tom Keen dus in beide series te zien zijn. NBC is van plan om het personage te behouden in The Blacklist.