Fans eisen The Amazing Spider-Man 3 | #MakeTASM3


LET OP DIT BERICHT BEVAT SPOILERS


Spider-Man fans willen Andrew Garfield terug zien als Peter Parker in The Amazing Spider-Man 3#MakeTASM3 was eerder deze week trending op Twitter.

Het is geen geheim dat The Amazing Spider-Man trilogie werd afgebroken na de slechte ontvangst van het tweede deel, The Amazing Spider-Man 2. Opvallende effecten, een wiebelend script en een slordige kijk op de iconische schurk Electro maakten het Sony moeilijk om door te gaan. Dit leidde er uiteindelijk toe dat de derde film in de trilogie werd geannuleerd.

Maar nu lijkt het erop dat Spider-Man fans Andrew Garfield terug willen.

Volgens Comicbook.com heeft zijn recente verschijning in Spider-Man: No Way Home geleid tot een golf van steun voor Andrew Garfield in de rol van Peter Parker. Op de site vaklt te lezen:

“Andrew Garfield stole many scenes of Spider-Man: No Way Home with his tragicomic (and meta) performance as ‘Peter 3’. After getting a reminder of everything that Andrew Garfield can be as Spider-Man, Marvel fans now want Sony to make The Amazing Spider-Man 3 actually happen!”

De hashtag #MakeTASM3 wordt gebruikt ter ondersteuning voor Garfield en is een strijdkreet tegen Sony en Marvel om de The Amazing Spider-Man trilogie af te ronden.

The Amazing Spider-Man 3 

The Amazing Spider-Man is een superheldenfilm gebaseerd op het stripboekpersonage Spider-Man. De film is geen vervolg op de daaraan voorafgaande drie Spider-Man films van regisseur Sam Raimi, maar een reboot. De regie was in handen van Marc Webb. Hoofdrollen worden vertolkt door Andrew Garfield, Emma Stone en Rhys Ifans.

The Amazing Spider-Man gaat over Peter Parker (Garfield), een teruggetrokken schooljongen die als kind door zijn ouders is verlaten en door zijn oom Ben (Sheen) en tante May (Field) is opgevoed. Zoals de meeste tieners probeert Peter uit te zoeken wie hij is en hoe hij is geworden wie hij nu is. Samen met zijn eerste schoolliefde, Gwen Stacy (Stone), worstelt hij met liefde, verbondenheid en geheimen. Wanneer Peter een mysterieuze koffer ontdekt die van zijn vader was, gaat hij op zoek naar de reden van de verdwijning van zijn ouders. Zo maakt hij kennis met Oscorp en het lab van Dr. Curt Connors (Ifans), de voormalig partner van zijn vader.

Terwijl Spider-Man op ramkoers ligt met het alter ego van Connors, The Lizard, komt Peter voor keuzes te staan over het gebruik van zijn krachten, die zijn leven zullen veranderen en zijn toekomst als superheld zullen bepalen.

The Amazing Spider-Man werd oorspronkelijk gepresenteerd als de eerste van ten minste drie films in de trilogie. Het vervolg, The Amazing Spider-Man 2 werd uitgebracht op 2 mei 2014. Op 17 juni 2013 kondigde Sony nog twee sequels aan die zouden volgen op The Amazing Spider-Man 2, die respectievelijk in 2016 en 2018 zouden verschijnen. Echter, in juli 2014 werd de derde film uitgesteld tot een onbepaalde datum.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter