Fantastic Beasts: A Natural History te zien bij HBO Max

In de documentatie Fantastic Beasts: A Natural History gaat Stephen Fry op een ongelooflijke reis om de verhalen achter enkele van de meest fantastische dieren van de wereld te ontdekken. Bekijk hieronder een trailer. De documentaire is te zien op HBO Max Nederland.

Stephen reist van Utah, naar Florida en Loch Ness en probeert daar te ontrafelen waarom de wereld van mythische beesten populairder is dan ooit tevoren. Fry zei:

“I could not be more delighted to be a part of this magnificent opportunity for us Muggles to show the Wizarding World that the fantastic beasts in our world are more than a match for theirs.” 

Fantastic Beasts: A Natural History

Fantastic Beasts: A Natural History 

In de documentaire heeft Fry, die de beroemde Harry Potter-audioboeken in het VK insprak, een exclusief interview met J.K. Rowling. Het brengt onze bekendste mythen en legendes tot leven en onderzoekt de verbanden tussen de buitengewone dieren van planeet aarde en de fantastische beesten uit de mythologie en de tovenaarswereld.

Duik in de mythologie, inclusief draken, zeemeerminnen en eenhoorns – naast onderzoeken van beesten in de natuur die ons blijven inspireren, zoals vervet-apen, narwallen en zeekoeien.

Fantastic Beasts: A Natural History is een unieke samenwerking met de BBC StudiosNatural History Unit, het Natural History Museum (host van de tentoonstelling, Fantastic Beasts: The Wonder of Nature) en Warner Bros.

Fantastic Beasts: A Natural History is te zien bij HBO Max Nederland.

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE

Fantastic Beasts is een Brits-Amerikaanse fantasyreeks, welke geïnspireerd is op het gelijknamige boek van J.K. Rowling. De film is een spin-off van de Harry Potterfilmserie. In de filmreeks speelt Oscar winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) de rol van Newt Scamander. Mads Mikkelsen is gecast als Gellert Grindelwald. Jude Law kruipt in de huid van een jongere Dumbledore. Daarnaast zijn er rollen voor Katherine WaterstonAlison SudolDan FoglerEzra MillerZoë KravitzCallum Turner.

Fantastic Beasts 3 wordt geregisseerd door David Yates. Hij regisseert naar een scenario van J.K. Rowling en Steve Kloves.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zal op 6 april 2022 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter