Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore verschijnt 15 april 2022 in de bios!

Het nieuwste deel in de Fantastic Beasts-franchise komt eerder dan verwacht naar de bioscoop – en heeft een officiële titel onthuld. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore heeft een releasedatum vastgesteld voor 15 april 2022.

Eerder werd bekend dat Mads Mikkelsen is gecast om Johnny Depp te vervangen in de rol van Gellert Grindelwald voor Fantastic Beasts 3. Hij zal het stokje overnemen als de belangrijkste antagonist in de Harry Potter prequel-franchise. Depp werd gevraagd te vertrekken omdat hij zijn rechtszaak tegen een Britse tabloid wegens smaad verloor, maar naar verluidt krijgt hij nog steeds zijn volledige salaris voor de film, ondanks dat hij slechts één dag film heeft opgenomen.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Professor Albus Dumbledore weet dat de krachtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald op weg is om de controle over de tovenaarswereld te grijpen. Omdat hij hem niet alleen kan stoppen, vertrouwt hij magizoöloog Newt Scamander toe om een ​​onverschrokken team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker te leiden op een gevaarlijke missie, waar ze oude en nieuwe beesten tegenkomen en botsen met Grindelwalds groeiende legioen van volgelingen. Maar met de inzet zo hoog, hoe lang kan Dumbledore aan de zijlijn blijven?

Fantastic Beasts is een Brits-Amerikaanse fantasyreeks, welke geïnspireerd is op het gelijknamige boek van J.K. Rowling. De film is een spin-off van de Harry Potterfilmserie. In de filmreeks speelt Oscar winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) de rol van Newt Scamander. Mads Mikkelsen is gecast als Gellert Grindelwald. Jude Law kruipt in de huid van een jongere Dumbledore. Daarnaast zijn er rollen voor Katherine WaterstonAlison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner.

Fantastic Beasts 3 wordt geregisseerd door David Yates. Hij regisseert naar een scenario van J.K. Rowling en Steve Kloves, die ook naast David Heyman, Lionel Wigram en Tim Lewis zullen produceren, terwijl Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger en Courtenay Valenti de uitvoerende producenten zullen zijn.

 Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zal op 15 april 2022 in de bioscopen verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter