Fantastic Four 2 gaat niet door

Fox heeft de film Fantastic Four 2 van de releaselijst gehaald. Voorganger Fantastic Four van Josh Trank deed het matig aan de wereldwijde bioscoopkassa’s en ook de critici waren niet al te positief over dit project. Desondanks hield Fox vol om een vervolg te gaan maken, maar nu blijkt dat dit dus niet gebeurt.

Een tijd geleden gaf Fox nog aan toegewijd te blijven aan de film en personages. Een vreemde keuze aangezien het openingsweekend van Fantastic Four nogal teleurstellend was. Dit was, op één film na, het slechte openingsweekend in de geschiedenis van Marvel. De film haalde een kleine 170 miljoen dollar op, met een budget van 120 miljoen.

De geruchten gaan dat er nogal wat problemen tussen waren tussen Fox en Trank. De regisseur zou zich storend hebben gedragen op de set en veel ruzie’s hebben gemaakt met de acteurs. Fox liet de laatste akte van de film compleet ”omgooien” in een poging de matige film nog wat te verbeteren. Dat was voor Trank weer een reden om via social media te klagen hoe geweldig zijn film was als Fox zich niet zijn project had bemoeid.

Fantastic Four 2 gaat niet door

De betreffende tweet van regisseur Josh Trank

Het vervolg staat nu in de ijskast en het is nog maar afwachten wat ermee zal gebeuren. Als Fox de film niet snel genoeg maakt, gaan de rechten weer naar Marvel. Wel is het mogelijk dat de studio met Marvel zou gaan samenwerken.

Fantastic Four 2

Het leven van vier jonge outsiders verandert compleet als ze teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Om de aarde te redden moeten de vier leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aanbinden met een voormalige vriend.

Fantastic Four wordt geregisseerd door Josh Trank op basis van een scenario door Jeremy Slater, Simon Kinberg, Josh Trank. De film is gebaseerd op de stripboekenserie Fantastic Four van Marvel Comics. Het is de vierde live-action film over dit superheldenteam, en de derde die door 20th Century Fox wordt uitgebracht. De film dient als een reboot van de filmreeks.

De hoofdrollen worden gespeeld door Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbell.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter