Fantastic Four bevestigd voor het MCU

Het Comic-Con paneel van Marvel Studios heeft bevestigd dat The Fantastic Four inderdaad hun opwachting zullen maken in het MCU!

Aan het einde van het panel onthulde president Kevin Feige een hoop projecten die ze niet volledig konden bespreken, maar bevestigd dat een van hen The Fantastic Four is. Geen verdere details zoals casting, scenarioschrijver of regisseur werden aangekondigd, maar de film is officieel in ontwikkeling.

Losjes gebaseerd op Marvel’s ‘Ultimate Fantastic Four’ comic serie, was de vorige film uit 2015 controversieel, waaronder een controversiële tweet van regisseur Josh Trank waarin hij klaagde over de kwaliteit van de uiteindelijke cut van de film. De film haalde slechts $167 miljoen aan de wereldwijde box office.

Fantastic Four had hoofdrollen voor Miles Teller als Reed Richards (Mr. Fantastic), Kate Mara als Sue Storm (The Invisible Woman), Michael B. Jordan als Johnny Storm (The Human Torch), Jamie Bell als Ben Grimm (The Thing), Toby Kebbell als Victor Von Doom. Voorafgaand aan deze versie regisseerde Tim Story de film Fantastic Four uit 2005 en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer uit 2007, die wereldwijd een gecombineerde $619 miljoen opbracht.