Fast and Furious 10 logo en titel onthuld door Vin Diesel

Franchise-acteur Vin Diesel bevestigt dat Fast and Furious 10 officieel is begonnen met filmen en deelde de eerste blik op het logo en de titel, namelijk Fast X.

Universal’s Fast & Furious-franchise is de afgelopen jaren een van Hollywood’s meest succesvolle series geworden. Fast & Furious 10 markeert echter het begin van het einde, aangezien deze film en Fast & Furious 11 gepland zijn om de hoofdreeks af te ronden.

De film ziet de terugkeer van franchiseveteranen zoals Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron en Sung Kang. De cast van Fast & Furious 10 bevat ook enkele belangrijke nieuwe toevoegingen aan de franchise, zoals Jason Momoa als de schurk en het niet nader genoemde personage dat Brie Larson speelt. Het zal echter zonder Dwayne ‘The Rock’ Johnson zijn, vanwege zijn voortdurende vete met Vin Diesel.

Diesel heeft nu de eerste blik op het logo van de film Fast & Furious 10 gedeeld op zijn Instagram. Universal zal Fast X op 19 mei 2023 in de bioscoop uitbrengen. Bekijk het Fast & Furious 10 logo hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vin Diesel (@vindiesel)

Fast & Furious 10

The Fast and the Furious is een franchise van een reeks actiefilms over illegale straatraces en criminele activiteiten. De films werden gedistribueerd door Universal Pictures waarvan de eerste film The Fast and the Furious werd uitgebracht in 2001. De film werd gevolgd door acht sequels, een spin-off, twee korte films en een animatieserie. De reeks heeft tot nu toe bijna 7 miljard dollar opgeleverd.

Gebaseerd op de personages gecreëerd door Gary Scott Thompson, bracht het nieuwste deel de familie over de hele wereld van Londen naar Tokio, van Midden-Amerika naar Edinburgh, en van een geheime bunker in Azerbeidzjan naar de krioelende straten van Tbilisi. Onderweg zullen oude vrienden herrijzen, oude vijanden zullen terugkeren, de geschiedenis zal worden herschreven en de ware betekenis van familie zal worden getest als nooit tevoren.

Fast X staat gepland om mei 2022 te verschijnen, aansluitend gevolgd door deel 11 in 2024. Beide titels zien regisseur Justin Lin weer achter de camera en Chris Morgan schreef het scenario. Lin keert terug om na het regisseren van The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five, Fast & Furious 6 en F9.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter