Father Brown seizoen 9 vanaf 21 maart op BBC First

Father Brown seizoen 9 is in Nederland vanaf 21 maart 2022 te zien op BBC First, nadat de serie begin dit jaar werd uitgezonden op BBC One. Bekijk hieronder alvast een trailer. Harry Potter‘s Mark Williams speelt de rooms-katholieke priester uit Cotswolds die ongewoon druk is met een reeks onderzoeken in zijn slaperige Engelse dorp uit de jaren vijftig. Father Brown is met 100 afleveringen een van de langstlopende drama’s van de BBC.

Father Brown seizoen 9

Kembleford is een slaperig dorpje in de Engelse Cotswolds. Het is het pittoreske decor voor de avonturen van Father Brown. Deze nostalgische detectiveserie neemt ons mee naar het Engeland van de jaren ’50. Father Brown is een vriendelijke dorpspastoor met hart voor zijn parochie. Tegelijkertijd is hij een scherpzinnig speurder die het heerlijk vindt om zijn tanden te zetten in complexe moordmysteries. Door zijn ervaring als priester heeft hij veel inzicht in het gedrag en de beweegredenen van mensen. Met een unieke werkwijze waarmee hij menigeen op het verkeerde been zet, lukt het Father Brown steeds om weer het recht te laten zegevieren.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll, Alex Price, Jack Deam.

Father Brown is een Britse detective-serie gebaseerd op de Britse detectiveverhalen over Father Brown van Gilbert Keith Chesterton. De serie is een wereldwijd succes geworden sinds zijn BBC-debuut in 2013 en wordt nu uitgezonden in meer dan 232 gebieden over de hele wereld, waaronder op primetime in de VS.

Father Brown seizoen 9 is vanaf 21 maart 2022 te zien op BBC First.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter