FBI: Most Wanted seizoen 2 vanaf 29 april op Veronica

FBI: Most Wanted seizoen 2 is vanaf 29 april te zien op Veronica. Een derde seizoen is ook al besteld. Bekijk hieronder alvast een trailer. In deze spannende serie volgen we de Fugitive Task Force.

FBI: Most Wanted seizoen 2

FBI: Most Wanted volgt de divisie van de FBI, die is belast met het opsporen en vastleggen van de beruchte criminelen op de FBI-lijst met meest gezochte criminelen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Julian McMahon, Kellan Lutz, Roxy Sternberg, Keisha Castle-Hughes, Nathaniel Arcand, YaYa Gosselin, Miguel Gomez.

FBI: Most Wanted is een Amerikaanse serie gemaakt door René Balcer. Het is een spin-off van Dick Wolf’s drama FBI, waarbij in het eerste seizoen de karakters van de serie werden geïntroduceerd. Ook deze serie afkomstig van Dick Wolf. Hij is de bedenker van de Law & Order-franchise en Chicago– franchise.

De serie ging in première op 7 januari 2020. In mei 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen, dat op 17 november 2020 in première ging. In maart 2021 verlengde CBS de serie voor een derde seizoen.

FBI: Most Wanted seizoen 2 is vanaf 29 april te zien op Veronica.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter