Fear the Walking Dead keert in april terug voor seizoen 6 deel 2

AMC heeft aangekondigd dat de tweede helft van Fear the Walking Dead seizoen 6, met negen afleveringen, terugkeert op zondag 11 april.

Fear the Walking Dead seizoen 6 deel 2

Seizoen 6 van Fear the Walking Dead verkent wat er is gebeurd met de onwaarschijnlijke familie die ooit verenigd was door een missie om mensen in nood te helpen. Nadat ze uit elkaar zijn gerukt door Virginia (Colby Minifie) en haar Pioneers, is de groep verspreid over haar nederzettingen. In het laatste bericht van Morgan (Lennie James) aan het einde van seizoen 5 smeekte hij de groep om ‘gewoon te leven’ en dit seizoen zullen we zien wat dat voor elk van hen betekent. Sommigen zullen de stabiliteit en de mogelijkheid binnen de gemeenschappen van Virginia intrigerend vinden, sommigen zullen in het duister verzakken, terwijl anderen zullen terugvechten tegen wat hen is opgedrongen. Het leven achter de muren van Virginia zal ze allemaal op verschillende manieren testen, waardoor ze gedwongen worden om te kijken wie ze zijn in deze nieuwe wereld.

De series heeft hoofdrollen voor Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay García, Maggie Grace, Garret Dillahunt, Rubén Blades, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Colby Minifie, Karen David, Austin Amelio.

Drie nieuwe personages voegen zich bij de cast in deze negen afleveringen, waaronder John Glover (The Good Wife, Smallville, Scrooged), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) en Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood). Bovendien regisseerde Aisha Tyler (CSI, Roswell NM, Axis) dit seizoen aflevering 613.

Fear the Walking Dead is uitvoerend geproduceerd door Scott M. Gimple, showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg, evenals Robert Kirkman, David Alpert, Gale Ann Hurd en Greg Nicotero, en geproduceerd door AMC Studios.

Fear the Walking Dead seizoen 6 deel 2 is vanaf zondag 11 april 2021 te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter