Fear the Walking Dead seizoen 8 aangekondigd met terugkeer van Kim Dickens

AMC heeft Fear the Walking Dead seizoen 8 aangekondigd. Na de mid-season finale van Fear the Walking Dead seizoen 7, heeft AMC officieel besloten om het populaire horrordrama van Scott M. Gimple te vernieuwen met een achtste seizoen. Na een aantal speculaties van fans heeft het netwerk eindelijk de terugkeer van het originele castlid Kim Dickens (Deadwood) bevestigd. Verwacht wordt dat ze haar personage Madison Clark opnieuw zal spelen in de komende tweede helft van seizoen 7 en in seizoen 8.

Fear the Walking Dead staat gepland om volgend jaar op 17 april terug te keren, met de resterende afleveringen van het zevende seizoen. De aankondiging kwam ook met de release van de seizoen 7B trailer die je hieronder kunt bekijken en ons een voorproefje geeft van de oorlog tussen Strand en Alicia.

 Fear the Walking Dead seizoen 8

In de tweede helft van seizoen 7 zijn er maanden verstreken na de nucleaire explosie en de enige die floreert is Victor Strand. Nadat hij een leengoed heeft opgebouwd, kiest hij harteloos wie een kans op het leven krijgt. De andere leden van de groep hebben enorm geleden, maar daaruit is een felle vastberadenheid voortgekomen om te leven, zelfs als dit betekent dat ze Strand’s Tower met geweld moeten nemen en de zoektocht naar Padre voortzetten, een mythische plek waarvan niemand zeker weet dat die echt bestaat. Alicia, nu de onwillige leider van Teddy’s voormalige volgelingen, wordt geplaagd door een mysterieuze ziekte en de gevolgen van haar acties uit het verleden. Morgan probeert hoop te houden dat hij zal worden herenigd met zijn familie, maar weet dat Alicia de sleutel is tot hun overleving. Nu Alicia de oorlog verklaart, groeien Strands paranoia en persoonlijke vendetta’s, en daarmee komen er van alle kanten nieuwe bedreigingen naar voren.

De series heeft hoofdrollen voor Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Maggie Grace, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Ruben Blades en Jenna Elfman, Alexa Nisenson en Austin Amelio.

Fear the Walking Dead is uitvoerend geproduceerd door Scott M. Gimple, showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg, evenals Robert Kirkman, David Alpert, Gale Ann Hurd en Greg Nicotero, en geproduceerd door AMC Studios.

Klik hier of hieronder op de banner om The King’s Man te zien, of neem een abonnement op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter