Film Louis over Louis van Gaal vanaf 14 april in de bioscoop

De film Louis, over Louis van Gaal, zal vanaf 14 april in de bioscoop te zien zijn. Bekijk hieronder alvast een trailer. De film is een uniek portret over de ontwikkeling van het fenomeen Louis van Gaal, zijn ongekende loopbaan en de bijzondere man achter het veelbesproken imago. Drie jaar lang werd de huidige bondscoach gevolgd en samen met nationale- en internationale voetbalsterren, zijn vrouw en dochters blikt hij terug op zijn kleurrijke leven.

Louis film

Louis de film

In Louis schetst filmmaker Geertjan Lassche een uniek portret van Louis van Gaal: één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft én de man over wie iedereen een mening heeft. In de film blikt hij terug op hoogte- en dieptepunten uit zijn kleurrijke leven; niet alleen zijn carrière, maar ook zijn achtergrond en gezinsleven. Maar liefst drie jaar lang werd de huidige bondscoach gevolgd tijdens werk- en privémomenten. In de gesprekken die hij had samen met nationale- en internationale voetbalsterren, maar ook met zijn vrouw en dochters ontstaat een compleet beeld van de ontwikkeling van het fenomeen Van Gaal, zijn ongekende loopbaan en de bijzondere man achter het veelbesproken imago.

Louis wordt uitgegeven door Dutch Filmworks en zal vanaf 14 april in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

VOLG ONS

Wil jij de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste film, serie en documentaire nieuws? Houd dan deze website in de gaten of volg Entertainmenthoek via kanalen als Instagram, FacebookTwitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films, series, documentaires en streamingdiensten.

FacebookInstagramPinterestTwitter