Filmweek 23 door Sandro Algra

Filmweek 23 door Sandro. Het was weer een interessante en actieve filmweek. Zoals gewoonlijk presenteer ik het nieuws, opgedeeld in categorieën. Laten we deze week beginnen met een recensie.

recensie warcraft the beginning erik jansen - Filmweek 23 door Sandro

Heb jij Warcraft: The Beginning al gezien? De titel suggereert al dat er nog een aantal vervolgen aan zitten te komen. Kan het zijn dat gameverfilmingen eindelijk niet zullen zuigen? Volgens Erik is het bepaald geen originele film, maar wel een stap in de goede richting.

Het leukste nieuwtje:

Wie van jullie heeft vorig jaar Kung Fury gezien? De onafhankelijke sci-fi politie vechtfilm was een groot succes. Na het eerste jubileum vond de regisseur het daarom tijd om een vervolg aan te kondigen. Zien we de Kung Führer weer terug? Of moet onze held een andere historische boef uitschakelen?

Het meest opmerkelijke nieuws:

De nieuwe Christopher Nolan-film is in de maak. Het is een epische WOII-film over Operatie Dynamo. De opnames in Frankrijk zijn al aan de gang, maar nu weten we dat er straks ook in Flevoland een aantal scenes geschoten zullen worden.

Blogs en Recensies:

Naast de Warcraft recensie werden er nog twee artikelen geschreven.

Immy gaf ons een overzicht van de Cruel Intentions-filmreeks.

Heeft Tom Hanks weer een nieuwe topprestatie neergezet in A Hologram for the King? Erik vertelt.

Trailers en meer beelden:

Weer zin in een actiefilm met Bruce Willis? Bekijk daarvoor de trailer van Marauders.

De Ultimate Edition van Batman v Superman: Dawn of Justice verschijnt straks op DVD. Zullen de toegevoegde scenes dit rommeltje van een superheldenfilm enigszins kunnen fixen?

Kijk uit waar je aan begint als je spelletjes met anonieme figuren op het internet speelt.

Nog steeds niet genoeg van Fast and Furious? Nummertje 8 zal zeker niet het laatste deel worden. Bekijk alvast de setfoto’s.

Alle superschurken van Suicide Squad zijn nu apart en samen te zien op een reeks nieuwe posters.

Nu we toch bezig zijn kunnen we ook gelijk de personages van Star Trek Beyond op de poster bekijken.

Voor de allerlaatste keer dan maar: Hugh Jackman was te zien als Wolverine op de set van zijn nieuwe solofilm. Het lijkt erop dat het hier gaat om een oudere versie van Wolverine.

We zitten alweer in de maand van Independence Day. Tijd voor een IMAX poster.

Heb je altijd al een vervolg op Harry Potter willen zien waarin hij een middeljarige ambtenaar is? Serieus: wie wil nou zoiets zien? Nou ja, de eerste foto’s van dit toneelstuk zijn al vrijgegeven.

Aankondigingen:

Het lijkt erop dat we geen vierde Matrix-film mogen zien voorlopig. Veel fans wensen denk ik toch dat nummertje twee en drie ook nooit hadden bestaan. Wat ik op zich wel zou willen zien is een vervolg op The Animatrix.

Of Daniel Craig wel of niet terugkeert als James Bond is nog altijd niet bevestigd. Wel is het zeker dat de regisseur ermee stopt.

Weet je wat: ik heb er geen zin meer in! We schieten helemaal niks op met speculeren over de volgende Bond-film. Ik wil voorstellen dat we gewoon wachten op de volgende officiële bevestiging.

De volgende reboot van Ocean’s Eleven komt eraan. Zal Cate Blanchett een van de dames zijn in deze geheel vrouwelijke cast?

Zijn we boos dat al onze favoriete franchises om de haverklap een remake krijgen of kunnen we het gewoon niet hebben dat een filmreeks door vrouwen wordt overgenomen?

En de titel van de Justice League-film wordt… Justice League. Laten we hopen dat de film zelf wat origineler wordt.

Na ruim 50 jaar krijgt Mary Poppins dan toch een vervolg, met Emily Blunt en Lin-Manuel Miranda.

Wat heb je liever? Een late sequel van een klassieker of een moderne remake?

Vroege vertoningen van Rogue One: A Star Wars Story deden het niet goed. Zouden ze deze film nog kunnen fixen met een aantal reshoots?

De Britse ridder Sir Anthony Hopkins zal een rol spelen in Transformers: The Last Knight. Dat is toch iets wat we allemaal willen zien… niet? Een van de beste acteurs van afgelopen eeuw die tegen CGI robots staat te praten.

Dit waren de meest opvallende nieuwtjes van Filmweek 23. Heb jij nog aanvullingen, plaats dan gerust een reactie of reageer via Facebook.