Filmweek 43 door Martijn Pijnenburg

Filmweek 43 door Martijn Pijnenburg. Het was weer een interessante filmweek met enkele opmerkelijke nieuwtjes. Zoals gewoonlijk zal ik de hoogtepunten in categorieën opdelen. Allereerst het besluit van Uwe Boll.

De Duitse regisseur heeft aangegeven te stoppen met het maken van films. Boll was vooral berucht vanwege zijn gameverfilmingen die vaak flopte en vele fans kwaad wisten te beledigen. Vandaar dat de filmmaker door vele als ”slechtste regisseur ooit” beschouwd werd.

Het meest opmerkelijke nieuws

Arnold Schwarzenegger gaat een rol vertolken in de Chinese 3D-film The Guest of Sanxingdui. Tevens is hij ambassadeur geworden van enkele ruïnes die in film gebruikt zullen worden.

Het leukste nieuwtje

dragon-ball-super-future-trunks

Een van de personen achter DutchSaiyaman heeft een AMV (Anime Music Video) gemaakt rondom het Dragon Ball Super personage Future Trunks. Deze video is zeker aan te raden om eens te bekijken!

Het dieptepunt

Regisseur George A. Romero kan blijkbaar niet voldoende geld krijgen om zijn nieuwe zombiefilm te produceren. Persoonlijk vind ik het schandalig dat de man achter Night of The Living Dead zijn project niet kan starten terwijl er genoeg wanproducties zijn die wel worden gefinancierd.

Blog en recensies

Erik Jansen bezocht deze horrorfilm en gaf zijn mening.

Welke festivals sprongen eruit in oktober? Immy vertelt jullie meer in haar blog.

Trailers en meer beelden

Brad Pitt lijkt alweer een nieuwe liefde te hebben gevonden in deze film.

Een romantische film met wat mysterie.

Ondanks dat Shyamalan tegenwoordig veel kritiek krijgt, zijn veel mensen benieuwd naar zijn nieuwste film. Waaronder ik.

Persoonlijk zit ik niet te wachten op deze Nederlandse film, maar genoeg anderen wel.

Prijsvragen

Tevens hebben we nog enkele interessante prijsvragen lopen.

Dit waren de meest opvallende nieuwtjes van Filmweek 43. Heb jij nog aanvullingen, plaats dan gerust een reactie of reageer via Facebook. Ook zullen we vandaag en morgen nog wat aandacht besteden aan Halloween. Lees hier alvast de Halloween blog van vorig jaar, waarin ik 5 horrorfilms beschrijf.