Flikken Maastricht seizoen 15 vanaf 8 januari

Flikken Maastricht seizoen 15 gaat op 8 januari van start bij de NPO. De reeks is wekelijks te volgen op televisie en op NPO Start, en vanaf dan kun je ook elke week een aflevering vooruit kijken op NPO Plus.

Flikken Maastricht

 

Flikken Maastricht seizoen 15

Flikken Maastricht is een Nederlandse televisie politieserie. Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van deze serie. Maar ook de persoonlijke levens van rechercheurs Eva van Dongen en haar werk partner Floris Wolfs komen voorbij. Net als die van hun collega’s in uniform Marion Dreesen, Romeo Sanders en Marlies Kamphuis. Het komt regelmatig voor dat privésituaties aanleiding zijn voor gebeurtenissen op het werk en andersom. Vaak blijken de verschillende zaken iets met elkaar te maken te hebben.

De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Angela Schijf, Victor Reinier, Sergio Romero IJssel, Oda Spelbos, Will van Kralingen, Helmert Woudenberg, Jamie Grant, Ria Eimers, Antoinette Jelgersma.

Flikken Maastricht werd bedacht in navolging van de Belgische serie Flikken Gent en kreeg ook een spin-off in de vorm van Flikken Rotterdam. Flikken Maastricht is sinds 2007 te zien en wordt uitgezonden door AVROTROS.

Flikken Maastricht seizoen 15 is vanaf vrijdag 8 januari 2021 te zien op NPO 1.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter