Flikken Rotterdam seizoen 6 aangekondigd!

Goed nieuws voor de fans van Flikken Rotterdam! AVROTROS heeft Flikken Rotterdam seizoen 6 aangekondigd. Het nieuws werd via een bericht op Facebook bekend gemaakt. Details over de opnames en over wanneer de reeks op televisie komt, zijn nog niet bekend. De laatste aflevering van het vijfde seizoen was vrijdagavond te zien op NPO 1.

Flikken Rotterdam seizoen 6

Flikken Rotterdam is een Nederlandse politieserie. De serie speelt zich af in Rotterdam en was op 8 januari 2016 voor het eerst op televisie te zien. Flikken Rotterdam ontleent zijn naam en opzet aan de VRT-serie Flikken die zich afspeelt in Gent en de spin-offserie Flikken Maastricht die zich afspeelt in Maastricht. Een andere stad en een ander team maar dezelfde mix van spannende actie en persoonlijke interactie tussen de hoofdkarakters vormen ook voor Flikken Rotterdam de basis.

Hein Berg is de strenge en veeleisende officier van justitie. In Rotterdam krijgt hij een nieuwe kans om zich te bewijzen, nadat hij in Amsterdam een kroongetuigezaak heeft opgeblazen. Het rechercheteam waar hij in de Maasstad mee te maken krijgt bestaat uit Dries van Weelden, Esther Wegereef, Lieve Jansons en Stan Vroom. Dries is een charmante ex-marinier met een losbandig leven. Zijn partner Esther heeft een heel andere achtergrond. Zij is een slimme, stoere vrouw. Getrouwd met haar jeugdliefde en opgevoed in een streng gelovig gezin. Stan is een politieagent van de oude stempel. In zijn werk blinkt hij uit, maar met de bijkomende emoties kan hij minder goed omgaan. Zijn nieuwe partner Lieve weet toch een gevoelige snaar te raken. Zij is voor niets en niemand bang en staat haar mannetje.

Acteurs Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Huub Stapel, Ortál Vriend en Cees Geel zullen waarschijnlijk terugkeren voor het nieuwe seizoen.

Van Flikken Rotterdam zijn tot nu toe vijf seizoenen verschenen. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter