The Foreigner trailer en poster met Jackie Chan en Pierce Brosnan

GSC Cinemas heeft de eerste trailer vrijgegeven van STX Entertainment‘s thriller The Foreigner, met in de hoofdrol Jackie Chan (Rush Hour, Shanghai Noon) en Pierce Brosnan (Mama Mia!, The World’s End). Bekijk deze hieronder, net als de nieuwe poster.

[youtube cFCM6L6Nl5E]

The Foreigner trailer en poster met Jackie Chan en Pierce Brosnan

Het verhaal, gebaseerd op het boek The Chinaman (2008) van auteur Stephen Leather, volgt de Chinees Nguyen Ngoc Minh. Hij is een bekwame man die voor zowel de Vietcong als de Amerikanen mensen heeft gedood. Na de zegeviering van de Communistische Partij van China wordt hij gevangen genomen en gemarteld. Minh ontsnapt weldra met zijn gezin naar Hong Kong. Eenmaal aangekomen aanschouwt hij op brute wijze hoe zijn twee oudste dochters door Thaise piraten verkracht en vermoord worden.

De film is een hereniging van regisseur Martin Campbell (Casino Royale, Edge of Darkness, Green Lantern) met Brosnan, wie hij regisseerde in Goldeneye uit 1995. Andere rollen zijn er voor Ray Fearon, Rory Fleck Byrne, Stephen Hogan en Michael McElhatton. David Marconi (Live Free or Die Hard) schreef het scenario. The Foreigner draait vanaf 13 oktober in de bioscoop.