FOX geeft New Girl een zevende en laatste seizoen

Het leek er even op dat New Girl met de zesde seizoensfinale tot een einde kwam. Toch heeft FOX besloten om de komedieserie nog een zevende en laatste seizoen te geven. Het is niet bekend hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen krijgt, maar volgens bronnen van The Hollywood Reporter wordt het een korter seizoen dan gebruikelijk. Een van de hoofdrolspelers, Jake Johnson (Nick), liet zojuist dit op Twitter weten:

New Girl draait om Jessica ‘Jess’ Day (Zooey Deschanel), een spontane jongedame die op een middelbare school in Los Angeles doceert. Als haar relatie met haar vreemdgaande vriendje ten einde is gekomen, zoekt ze een nieuwe plek om te wonen en komt ze terecht bij een groep van drie mannen die op zoek zijn naar een kamergenoot.

De serie was in 2011 voor het eerst te zien op de Amerikaanse televisie. De pilotaflevering werd in de Verenigde Staten door 10,28 miljoen mensen bekeken. New Girl heeft hoofdrollen voor Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris en Hannah Simone.