Free Guy vanaf 29 september te zien op Disney Plus Nederland

De bioscoopfilm Free Guy is vanaf 29 september 2021 exclusief en zonder extra kosten te zien zijn op Disney Plus in Nederland. De film ging eerder op 11 augustus in première in de Nederlandse bioscopen. In Free Guy volg je als kijker een eenvoudige bankmedewerker (Reynolds) welke ontdekt dat hij eigenlijk een achtergrondpersonage is een stevige Sandbox-game (denk dan aan games als Minecraft) met de titel genaamd “Free City”. Als hij er vervolgens achter komt dat de game offline gaat, moet hij de wereld bewegen om dit te kunnen voorkomen.

Deze film luidt een nieuwe fase in de strategie van Disney in, waarbij vrijwel elke film van de studio binnen 45 dagen te zien op streamingdienst Disney Plus. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is de volgende en zal vanaf 12 november te zien zijn.

Free Guy op Disney Plus Nederland

In Free Guy ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame. Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden… een verhaal waar hij zelf de regie over heeft. Nu hij zich in een wereld bevindt zonder grenzen, is hij vastberaden om op zijn eigen manier de wereld te redden voor het te laat is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ryan Reynolds, Joe Keery (Stranger Things), Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Jodie Comer, Channing Tatum (21 Jump Street), Utkarsh Ambudkar, Lil Rel Howery.

De regie van de film ligt bij Shawn Levy (Real SteelNight at the Museum) naar een scenario van Matt Lieberman en Zak Penn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van trailers, posters en ander filmnieuws? Houd dan deze website in de gaten of volg Entertainmenthoek via FacebookTwitter, Instagram en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom films, series, prijsvragen, documentaires en streamingdiensten.

FacebookInstagramPinterestTwitter