Friends: The Reunion in Nederland exclusief te zien op SBS6

We weten inmiddels dat Friends: The Reunion te zien zal zijn in de Verenigde Staten op HBO Max. Vraag jij je af waar je Friends The Reunion kan zien in Nederland? Dan hebben we goed nieuws! Tot nu toe was er nog geen duidelijkheid over de manier waarop we de Friends reünie in Nederland kunnen kijken. Nu weten we meer: Friends: The Reunion is op vrijdag 28 mei om 20.30 uur exclusief te zien op SBS6. De reünie wordt een eenmalige special, dus het is geen serie. Het duurt 1 uur en 55 minuten.

Bekijk de trailer hieronder. In Friends: The Reunion zullen acteurs David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston terugkeren naar de originele soundstage van de iconische komedie, Stage 24 op de Warner Bros. Studio in Burbank voor een viering van de geliefde show.

Friends The Reunion trailer

Friends The Reunion in Nederland op SBS6

Friends is misschien wel de populairste sitcom die ooit is gemaakt. Friends: The Reunion wordt op 27 mei uitgezonden op HBO Max, een streamingsdienst die wij niet hebben in Nederland. De serie is zo populair in Nederland, dat SBS 6 bekend heeft gemaakt de aflevering uit te zenden op 28 mei. Dat is maar één dagje na hij in Amerika te zien zal zijn. Hoe laat is Friends: The Reunion te zien op SBS6? Om 20.30 uur zal de speciale reünie te zien zijn.

Herhaling

Voor de fans die de speciale aflevering op de reguliere televisie willen kijken biedt ook Net5 nog uitkomst. Op zondag 30 mei is de herhaling van Friends: The Reunion namelijk om 20.30 uur te zien op deze zender. De reünie van Friends blijft ook 28 dagen beschikbaar op KIJK.nl.

Friends: The Reunion

Ben Winston regisseerde de special en was tevens uitvoerend producent samen met Friends producers Kevin Bright, Marta Kauffman en David Crane. De special is afkomstig van Warner Bros. Unscripted Television in samenwerking met Warner Horizon, Fulwell 73 Productions en Bright/Kauffman/Crane Productions.

De Amerikaanse sitcom van Warner Bros. Television volgt het lief en leed van een hechte groep vrienden die in New York City wonen: broer en zus Ross (David Schwimmer) en Monica Geller (Courteney Cox), en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston).

Gastrollen in de special zijn er voor David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon en Malala Yousafzai.

De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s® en een Golden Globe®.

Friends is bedacht door David Crane en Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Bright via Bright/Kauffman/Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Friends: The Reunion is op vrijdag 28 mei om 20.30 uur te zien op SBS6.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

friends reunion nederland sbs6, friends reunion sbs6