From Scratch vanaf 21 oktober op Netflix

Netflix onthult vandaag de eerste beelden en de releasedatum van de film From Scratch. Een Amerikaanse studente ontmoet in Italië de liefde van haar leven. Ze neemt hem mee naar de Verenigde Staten waar ze een gelukkig leven leiden totdat hij plots komt te overlijden. Bekijk de trailer hieronder.

From Scratch

From Scratch op Netflix

Het jaar in het buitenland studeren van de jonge Amerikaanse Amy (Zoe Saldana) begint goed: lekker eten, knap gezelschap en een prachtige zee. Maar haar reis wordt al snel ingewikkelder. Ze raakt verstrikt met de Siciliaanse chef-kok Lino (Eugenio Mastrandrea) en hij krijgt al snel te maken met gezondheidsproblemen die de twee geliefden uit elkaar kunnen scheuren. Om deze onvoorziene uitdaging het hoofd te bieden, zullen Amy en Lino hun families moeten verenigen in een grensoverschrijdend ondersteuningssysteem dat grenzen omzeilt en obstakels overwint.

De gelimiteerde serie werd gemaakt door Attica Locke en Tembi Locke op basis van Tembi Locke’s gelijknamige memoires.

De hoofdrollen worden gespeeld door Zoe Saldaña, Eugenio Mastrandrea, Danielle Deadwyler, Keith David, Kellita Smith, Judith Scott, Lucia Sardo, Paride Benassai, Roberta Rigano.

From Scratch verschijnt 21 oktober op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter