Frozen cast zingt live

Hoe zeldzaam is het om de gehele Frozen cast live te zien zingen? Heel zeldzaam! Jammer genoeg hebben we niet de hele opnames, maar dit zal ongetwijfeld als bonus op de Blu-ray verschijnen over twee maanden. Tot nu toe moeten we het met onderstaande video doen, maar wees gerust. Walt Disney‘s Frozen trekt nog steeds volle zalen en blijft vast nog wel een tijdje in de bioscoop draaien.

De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje genaamd Anna reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna’s zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin, om de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is te beëindigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.

De stemmencast bestaat uit Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad, Alan Tudyk, Santino FontanaCiarán Hinds en Livvy StubenrauchFrozen wordt geregisseerd door Chris Buck & Jennifer Lee.