Full House acteur Bob Saget op 65-jarige leeftijd overleden

Komiek, regisseur en acteur Bob Saget is op 65-jarige leeftijd overleden. Saget werd vandaag dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Orlando volgens TMZ. De komiek werd gevonden door het hotelpersoneel en zowel de sheriff als de brandweer kwamen ter plaatse. Sheriff van Orange County zei:

“Earlier today, deputies were called to the Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes for a call about an unresponsive man in a hotel room. The man was identified as Robert Saget & pronounced deceased on scene. Detectives found no signs of foul play or drug use in this case.”

Saget werd bekend door zijn rol als Danny Tanner in de populaire serie Full House, die van 1987 tot 1995 te zien was. Het is nog onduidelijk waaraan Saget is overleden. De politie heeft bekendgemaakt dat er geen sprake lijkt te zijn van een misdaad of drugsgebruik en is een onderzoek gestart.

Bob Saget

Saget is vooral bekend door zijn hoofdrol in de populaire sitcom Full House en het hosten van America’s Funniest Home Videos. Saget was momenteel op tournee en voerde zijn act op in de VS. Zijn dood komt slechts enkele maanden nadat zijn vriend Norm Macdonald stierf, die hij regisseerde in de komedie Dirty Work. In de afgelopen jaren had Saget optredens in Shameless, een terugkerende rol in Fuller House, en regisseerde hij de Redbox Original Benjamin.

R.I.P. Bob Saget 1956 – 2022 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter