Full Metal Jacket-acteur Matthew Modine in WOII film Christopher Nolan

Er blijven bekende acteurs toegevoegd worden aan de cast van de nieuwe WOII film van Christopher Nolan (Interstellar, The Dark Knight Trilogie). Zo blijkt ook Matthew Modine straks in dit ambitieuze project te zien te zijn.

Acteur Matthew Modine vertolkte destijds een van de hoofdrollen in de iconische oorlogsfilm Full Metal Jacket van Stanley Kubrick. Ook is hij in Netflix-serie Stranger Things te zien. Volgens meerdere bronnen is hij toegetreden tot de cast van Oppenheimer, de aankomende nieuwe film van Christopher Nolan. Het is nog niet bekendgemaakt wat voor personage hij toegewezen krijgt.

Matthew Modine in Oppenheimer

Oppenheimer gaat een biografische film worden gebaseerd op natuurkundige J. Robert Oppenheimer, dat een van de uitvinders was van de atoombom. Dit personage zal gespeeld worden door Cilian Murphy, bekend vanwege zijn hoofdrol in Peaky Blinders.

Naast Matthew Modine en Cilian Murphy zijn er ook rollen voor:

De opnames van Oppenheimer staan gepland om dit voorjaar ergens te beginnen. Waar Christopher Nolan voorheen altijd samenwerkte met Warner Bros. zal het project dit keer geproduceerd worden door Universal Studio’s. Nolan was namelijk niet blij met de beslissing om grote nieuwe bioscoopfilms gelijktijdig (of kort na de bioscooprelease) op streamingdienst HBO Max te zetten.

Oppenheimer zal volgens planning op 21 juli 2023 verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter