Funko Pop! Harry Potter The Mirror of Erised exclusief bij Back to the Toys

De nieuwe Funko POP! Moment – Pop! Harry Potter and Albus Dumbledore with The Mirror of Erised Funko Pop! figuur is vanaf augustus 2022 exclusief verkrijgbaar bij Back to the Toys. Reserveer nu de Funko Pop hier met 10% korting! 

De Spiegel van de Erised is een fundamenteel magisch object in de wereld van Harry Potter. Het is een krachtig magisch object dat de kijker zijn diepste verlangens laat zien. Harry Potter ziet zichzelf herenigd met zijn ouders in de spiegel in Philosopher’s Stone.

Het is echter pas als hij Albus Dumbledore ontmoet dat hij de ware kracht van de spiegel leert kennen. Dumbledore vertelt Harry dat de spiegel niet laat zien wat we willen, maar wat we diep van binnen verlangen. Voor Harry is dit een familie die van hem houdt en hem accepteert. Voor Dumbledore is het een jonge man die zichzelf ziet voor wie hij werkelijk is.

Harry Potter The Mirror of Erised funko Harry Potter The Mirror of Erised funko

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter