Gal Gadot in Kenneth Branagh’s Death on the Nile

Deadline meldt dat Wonder Woman actrice Gal Gadot de hoofdrol gaat spelen in Death on the Nile, Kenneth Branagh’s vervolg op Murder on the Orient Express. Death on the Nile werd in 1937 gepubliceerd. In het verhaal was Poirot op vakantie in Egypte en onderzocht hij uiteindelijk een moord die het gevolg was van een liefdesdriehoek. Het verhaal werd verfilmd in 1978 met rollen voor Bette Davis, Mia Farrow, Maggie Smith, Angela Lansbury en David Niven.

Gal Gadot in Death on the Nile

Detective Hercule Poirot gaat per boot op reis naar Egypte. De rust van een cruise over de Nijl wordt verstoord door de ontdekking dat Linnet Ridgeway door het hoofd geschoten is. Ze was jong, stijlvol en mooi. Een jonge vrouw die alles had, totdat ze haar leven verloor. Poirot moet meteen denken aan een uitspraak die hij eerder van een passagier hoorde: ”Ik zou graag mijn lieve kleine pistool tegen haar hoofd drukken en gewoon de trekker overhalen.” Maar in deze exotische omgeving is niets ooit wat het lijkt.

Murder on the Orient Express koste 55 miljoen dollar en heeft inmiddels al bijna 150 miljoen opgebracht. De cast bestond naast Branagh uit Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Michael PenaDerek Jacobi, Judi DenchLucy Boynton, Tom Bateman, Willem Dafoe en Leslie Odom Jr.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter