Game of Thrones acteur Iwan Rheon naar Eindhoven

Game of Thrones fans opgelet! We hebben zojuist vernomen dat acteur Iwan Rheon eind dit jaar naar Eindhoven zal komen voor het Throne Weekend evenement.

In het weekend van 7 en 8 december kan men genieten van Throne Weekend, een tweedaags evenement dat zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden geheel in het teken staat van Game of Thrones.

Naast het bijwonen allerlei Q&A panels kunnen bezoekers ook hun helden ontmoeten. Er zullen namelijk meerdere acteurs uit de serie aanwezig zijn. Naast Kristian Nairn (Hodor), Ian Mcelhinney (Barristan Selmy), Carice van Houten (Melisandre) en Isaac Hempstead-Wright (Bran Stark) is nu ook Iwan Rheon aangekondigd. Hij speelde de beruchte slechterik Ramsay Bolton. Er zijn daarbij speciale tickets verkrijgbaar waarmee het mogelijk is om handtekeningen te krijgen of met de acteurs op de foto te gaan.

Het evenement zal gehouden worden in Eindhoven, bij het Beursgebouw. Tickets zijn nu te koop en kosten 20 euro per dag. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor 35 een weekendticket te kopen. Meer informatie is te vinden via deze site.

De redactie van Entertainmenthoek is al vaker bij dergelijke evenementen aanwezig geweest (waaronder meerdere edities van de Dutch Comic Con) en heeft daarbij zelfs enkele acteurs weten te spreken. Hieronder zie je enkele van onze interviews.

Interview met acteur Jerome Flynn, die in Game of Thrones de grofgebekte huurmoordenaar Bronn speelt.

Ook spraken we in 2016 acteurs Ian Beattie & Ian Mcelhinney tijdens Dutch Comic Con. Mcelhinney is tevens te gast op Throne Weekend.

We hebben ook nog een interview gedaan met actrice Sibel Kekilli, wie Shae speelde. Dit is echter wel alleen audio.

Game of Thrones is door de jaren heen van de meest populaire televisieseries aller tijden geworden en werd uitgezonden via HBO. De serie is onlangs ten einde gekomen. Er zijn echter welke enkele spin-offs gepland, maar hierover zijn nog niet veel details bekend.