Game of Thrones acteur Jerome Flynn Heroes Dutch Comic Con

De laatste internationale special guest is Game of Thrones acteur Jerome Flynn. Hij zal op 24 en 25 november aanwezig zijn op de grootste Comic Con van Nederland.

Met de komst van Jerome staat de teller nu op 6 indrukwekkende acteurs & actrices die te gast zullen zijn op Heroes Dutch Comic Con. Hij neemt plaats naast Gaten Matarazzo (Stranger Things), Daniel Gillies (The Vampire Diaries), Richard Dean Anderson (MacGyver), Rebecca Mader & Lana Parrilla (beiden Once Upon A Time).

Jerome Flynn is vooral bekend van zijn rol als ‘Bronn’ in de HBO televisieserie Game of Thrones, gebaseerd op de A Song of Ice and Fire romans van George R.R. Martin. Ook is hij sinds 2012 te zien als ‘Detective Bennet Drake’ in de misdaadserie Ripper Street. Daarvoor vertolkte hij ‘Korporaal Paddy Garvey’ in de serie Soldier Soldier. In de film Loving Vincent, een film over de Nederlandse schilder Vincent van Gogh, verzorgt Jerome de stem van het karakter Docter Gachet.

Jerome Flynn

 Jerome Flynn op Heroes Dutch Comic Con

Maar, Flynn is niet alleen succesvol als acteur. In 1995 bracht hij samen met Robson Green een album uit onder leiding van producer Simon Cowell. Onder de naam ‘Robson & Jerome’ scoorde zij niet alleen een nummer 1 hit met de cover van “Unchained Melody”, maar was het album ook het bestverkopende album van het jaar. Er werden er ruim 2 miljoen van verkocht in slechts 42 dagen tijd. Dat record werd pas in 2015 verbroken door Adele.

Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 24 en 25 november in de Jaarbeurs Utrecht. Wie met een van de sterren op de foto wilt heeft daarvoor zowel een toegangs- als photobooth-ticket nodig. Deze zijn te koop op www.dutchcomiccon.com.

Let op: de kaarten voor zaterdag zijn bijna uitverkocht. Dus wees er snel bij!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter