Game of Thrones Jon Snow spin-off met Kit Harington in ontwikkeling

Maak je klaar om terug te gaan naar de wereld van Game of Thrones met een Jon Snow spin-off serie. Kit Harington zal waarschijnlijk opnieuw terugkeren als Snow.

Volgens The Hollywood Reporter is er een live-action Game of Thrones spin-off serie in ontwikkeling die zich zal richten op Jon Snow. Het zal zich concentreren op Snow’s avonturen na Game of Thrones, waarin hij verbannen werd uit Westeros. Nu hij met Wildlings buiten de muur reist, moet Snow een nieuw leven beginnen buiten de enige wereld die hij heeft gekend.

Dit zou het eerste vervolg op Game of Thrones zijn wat in ontwikkeling is, aangezien er verschillende prequels zijn voorgesteld (en House of the Dragon heeft officieel groen licht). Het bevindt zich echter in de vroege ontwikkeling en heeft nog geen bestelling gekregen, dus verwacht niet dat deze reeks snel zal verschijnen.

Game of Thrones Jon Snow spin-off

Totdat we erachter komen of de Game of Thrones Jon Snow spin-off doorgaat, kunnen fans genieten van House of the Dragon, wat later dit jaar in première gaat op HBO Max.

House of the Dragon is gebaseerd op George R.R. Martin’s Fire & Blood en vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van de Targaryens, de enige familie van drakenheren die de Doom of Valyria hebben overleefd. Het zal 300 jaar vóór de gebeurtenissen van de bekroonde serie Game of Thrones plaatsvinden. House of the Dragon is afkomstig van George R.R. Martin, Ryan Condal en Game of Thrones-regisseur Miguel Sapochnik, met ook Condal en Sapochnik als showrunners. Uitvoerende producenten zijn Martin, Sapochnik, Condal, Vince Gerardis en Sara Lee Hess.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter