Game of Thrones ‘War Table’ te zien op Utrecht CS tijdens Heroes Dutch Comic Con

Het laatste seizoen en de ‘Complete Collection’ van Game of Thrones is vanaf 3 december in Nederland beschikbaar op Blu-ray en DVD. Om dit heugelijke feit te vieren krijgen fans de kans om een 4,5 meter lange ‘War Table’ op Utrecht Centraal Station te zien op 23 en 24 november tijdens het weekend van Heroes Dutch Comic Con. De tafel, met daarop het gehele Westeros gebied, is de afgelopen maanden speciaal gemaakt door een Nederlands bedrijf in opdracht van HBO, en compleet uniek in de wereld.

Op 23 en 24 november vindt het populaire Heroes Dutch Comic Con plaats in Jaarbeurs Utrecht. Elk voor- en najaar komen meer dan 35.000 bezoekers, waaronder liefhebbers van films, series, comics, gaming en cosplay, naar de grootste comic con van Nederland. Onder hen bevindt zich een grote schare fans van Game of Thrones. Zij krijgen deze editie de mogelijkheid om de unieke ‘War Table’ op het stationsplein van Utrecht Centraal van dichtbij te zien en ermee op de foto te gaan.

War tables worden in de serie gebruikt om voor grote gebieden op strategisch en tactisch niveau veldslagen voor te bereiden. Op de war table die te zien is eind november in Utrecht is heel Westeros weergegeven, inclusief iconische landmarks als King’s Landing en Winterfell, alsook de omliggende eilandengroepen en zeeën. De tafel is ontworpen en geproduceerd door De Nieuwe Kaartenmakers.

Game of Thrones ‘War Table’ te zien op Utrecht CS tijdens Heroes Dutch Comic Con