Game of Thrones seizoen 3 samenvatting

Vanaf 6 april gaat seizoen vier van de hitserie Game of Thrones van start. Na een jaar te hebben moeten wachten, kunnen de fans wederom terugkeren naar Westeros. Maar weet jij nog precies wat er in het derde seizoen is gebeurd? HBO heeft ter voorbereiding een samenvatting van Game of Thrones seizoen 3 online gezet van maar liefst 25 minuten. Deze kan je hieronder bekijken.

Terwijl de Lannisters worstelen om hun eigen ego’s te overwinnen en het gezag over de Iron Throne te behouden, dreigt er voortdurend gevaar van buitenaf. Stannis Baratheon bouwt zijn leger weer op bij Dragonstone; de Night’s Watch lijkt het af te leggen tegen het optrekkende leger van Mance Rayder; en Daenerys Targaryen staat met een drietal draken op het punt om de Iron Throne te heroveren.

Game of Thrones is een razend populaire fantasyserie op HBO die in 2011 van start ging. De reeks is gebaseerd op de A Song of Ice and Fire boeken van George R.R. Martin, die zelf ook een aantal seizoenen bij de serie betrokken was. Hoofdrollen waren er voor Lena HeadeyPeter DinklageKit HaringtonNikolaj Coster-WaldauEmilia ClarkeMaisie WilliamsAlfie Allen, Sophie Turner, Jack Gleeson, Charles Dance, Stephen Dillane, Pedro Pascal, Indira Varme, Michiel Huisman, Rose Leslie, Kristofer Hivju, Gwendoline Christie, Iwan Rheon, Aidan GillenNathalie EmmanuelLiam CunninghamIsaac Hempstead WrightJerome FlynnIain Glen, Conleth Hill en Rory McCann.

Game of Thrones seizoen 4 gaat 6 april 2014 van start.