Er komt geen Percy Jackson 3

Helaas geen goed nieuws voor fans van de Percy Jackson franchise. Er komt geen Percy Jackson 3!

Logan Lerman speelde eerder de titelrol in Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010) en Percy Jackson: Sea of Monsters (2013) van 20th Century Fox. De acteur gelooft echter niet dat er een derde Percy Jackson film zal komen. Hij vertelde:

“It’s not happening. It’s been a great experience for me. It’s opened up a lot of doors for me, but I don’t think it’s happening.”

Het boek Percy Jackson: The Titan’s Curse van Rick Riordan had het volgende boek moeten zijn dat verfilmd zou gaan worden in de reeks. In Percy Jackson 3 is hij is inmiddels veertien en een beetje wijzer. Wanneer zowel zijn vriendin Annabeth als de godin Artemis verdwijnt, wordt er een zoektocht op touw gezet. Haast is geboden: het orakel heeft voorzien dat de godin in ieder geval voor de winterzonnewende terug moet zijn, want haar invloed zal doorslaggevend zijn in de oorlog tegen de Titanen. Percy gaat op pad met zijn beste vriend Grover en een bont gezelschap. Hij wordt geplaagd door onheilspellende dromen. Het orakel heeft namelijk nog meer voorspeld: één van hen zal het niet overleven. Maar wie?

Percy Jackson 3

Percy Jackson (Logan Lerman) is een jongen die op het punt staat om van de middelbare school getrapt te worden. Alweer. Maar dat is niet zijn grootste zorg. Dankzij een Satyr, genaamd Grover, komt Percy er achter dat hij deel uitmaakt van een mythische wereld vol magische wezens en dat hij de nakomeling is van de Griekse god Poseidon. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen, hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen en om een oorlog tussen de goden te voorkomen.

In de franchise zijn er verder rollen voor Alexandra DaddarioDouglas SmithMary BirdsongYvette Nicole BrownMissi PyleNathan FillionAnthony HeadPaloma KwiatkowskiLeven RambinStanley Tucci, Robert Maillet en Zoe Aggeliki.



VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter